ADULT MEDIA PROMOTION

Servicii complete pentru industria adult.
Infiintare studio de videochat. Promovare studio de videochat. Seminarii de legalitate si fiscalitate in videochat. Training modele de videochat, trainer si manager.

AMP

Consultanta videochat

Construieste o afacere solida, videochat-ul functioneaza bine, a fost, este si va fi o afacere de succes. Oferim consultanta videochat pe baza unui program de consultanta AMP respectand principiile legalitatii si corectitudinii fata de industrie si fata de model.

AMP

Franciza AMP

Principalele avantaje ale francizei AMP consta in flexibilitate, nivelul relativ redus al investitiei necesare precum si al taxelor percepute.

Viitorii parteneri francizati vor beneficia atat de notorietatea si know-how-ul brandului, cat si de avantajele unei afaceri profitabile si mereu in tendinte.

AMP

Platforma de streaming

AMP va pune la dispozitie un pachet complex pentru streaming online. AMP ofera platforma, legaturile cu modelele/studiourile, instrumente d epromovare a platformei, accesul la agentiile de trafic, gestionarea si sprijin in afacere.

AMP

Contabilitate videochat

Agentia Excela, parte a grupului de consultanta AMP, ofera un sistem de lucru bazat pe proceduri interne, pentru a fluidiza activitatea contabila. Agentia Excela este o companie cu vechime pe piata de servicii de contabilitate si consultanta financiar-contabila.

TOP